Biografija ustvarjalca

Rojen leta 1983 v Mariboru. Od malih nog povezan z naravo, v vsakemo obdobju na drugačen način.

Pri prababici je, kot še čisto majhen otrok, spoznal obdelovanje lesa in skupaj z njo izdelal prvo ptičjo krmilnico.

Šolanje je nadaljeval v kmetijski smeri in poglobil vez z naravo preko akvaristike in teraristike. Skrb za ohranjanje narave ga je gnala in ustanovil je spletno trgovino okolju prijaznih izdelkov.

Skozi čas so izpod njegovih rok prihajali različni izdelki. Od ptičjih krmilnic, lesenih žlic, pletenih košar, afriške “djembe“ iz bukve, namiznih svetilk iz naplavljenega lesa ali vej z ročno izdelanimi senčniki.

Velik ljubitelj vrtnarjenja, kateremu je hvaležen, da našel je sebe.

Pred časom ga je prijatelj popeljal globje v žličarstvo v katerega se je zaljubil in še poglobil. Od takrat ne mine dan, da ne bi ustvarjal žlic.

Veščino izpopolnjuje z vsako žlico. Je perfekcijonist pri končni obdelavi žlice. Izdelava, oblikovanje le te je umetniško navdihnjeno in se kot takšen ne omejuje že v naprej z določenimi oblikami in linijami.

Sam pravi, da proti lesu ne more iti, da lahko gre le z njim, zato s postopnim obdelovanjem odkriva njegove lepote in smer v katero bosta šla.

Žlica kot končni izdelek je sinergija ustvarjalnosti človeka in narave, ljubezni in naravne lepote lesa, ki pa ne zasenči njene ergonomičnosti in uporabnosti. Namen žlic je uporaba, s katero boste naredili veliko dobrega zase in za planet, ter srečo ustvarjalca.